Moordzaak Helvoirt: 68-jarige man neergeschoten

6 maanden geleden gepubliceerd

De 68-jarige Peter van Dongen uit Breda werd op 20 mei 2022 met ernstige verwondingen gevonden in het buitengebied van Helvoirt. Hij werd aangetroffen op een bospad aan de Margriet, naast een auto, door een voorbijganger die vermoedde dat hij onwel was geworden. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en vervoerden de man naar het ziekenhuis. Het bleek echter dat hij was neergeschoten. Een week later overleed hij aan zijn verwondingen.

Verdachten en getuigen

In deze zaak werden eerder al twee mannen van 20 en 24 uit Waalwijk en een man van 37 uit Waspik aangehouden. Hoewel ze niet meer vastzitten, blijven ze verdacht in het onderzoek. De politie is nog steeds op zoek naar mensen die informatie kunnen verschaffen over wat er precies met Peter van Dongen is gebeurd.

Het kan zijn dat u iets heeft gezien in de omgeving op de dag van het incident en dat nog niet heeft gedeeld. Wellicht herkent u de opvallende zwarte auto met het rode dak of heeft u informatie over de achtergrond van deze zaak en/of weet u wie bij deze zaak betrokken zijn? De politie roept iedereen op om deze informatie te delen.

Oproep tot informatie

Zelfs informatie die onbelangrijk lijkt te zijn, kan uiteindelijk de doorslag geven in het onderzoek. Iedereen die denkt informatie te hebben die kan helpen in het onderzoek wordt gevraagd dit te delen.