Ernstige mishandeling leidt tot dood 68-jarige Peter van Dongen

9 maanden geleden gepubliceerd

Op 20 mei 2022 werd de 68-jarige Peter van Dongen uit Breda ernstig gewond aangetroffen in het buitengebied van Helvoirt. Hij werd gevonden op een bospad aan de Margriet naast een auto. De hulpdiensten waren snel ter plaatse nadat een passant de man had gevonden en het vermoeden had dat hij onwel was geworden.

Van Dongen werd naar het ziekenhuis gebracht waar bleek dat hij was neergeschoten. Een week later overleed hij aan zijn verwondingen.

Oproep voor informatie

De politie zoekt nog steeds naar informatie over wat er precies met Peter van Dongen is gebeurd. Ze willen graag in contact komen met mensen die iets hebben gezien, met name in de omgeving van het delict.

Er is specifieke interesse in een opvallende zwarte auto met een rood dak die in de buurt was. Ook is er behoefte aan informatie over de achtergrond van deze zaak en eventuele betrokkenen.

Zelfs informatie die onbelangrijk lijkt, kan cruciaal zijn voor het onderzoek. Daarom roept de politie iedereen op die denkt nuttige informatie te hebben om dit te delen.

Contact opnemen

Mensen kunnen contact opnemen met de Opsporingstiplijn via 0800-6070 of anoniem via de M-lijn, 0800-7000. Daarnaast kunnen mensen informatie delen met het Team Bijzondere Getuigen via 088-6617734. De politie heeft een dossier met informatie over de stand van het onderzoek op hun website staan.

Elk stukje informatie, hoe klein ook, kan het verschil maken in het onderzoek. De politie roept daarom nogmaals iedereen op om alle informatie die ze hebben of denken te hebben te delen.